Kontakt 

Ukusi torti

Lazaro(specijalitet kuće)

Domaće, nežne korice sa lešnikom i orahom prelivene čokoladom i italijanskim krispi kremom a zatim nafilovane žutim filom na pari sa kranči kuglicama, sto čini savršen ukus domaćeg i modernog delikatesa.

Čoko oranž

Pečene kore sa orasima, svežim jajima i otopljenom čokoladom, premazane posebnim oranž nadevom i filovane čokoladnim kremom kuvanim na pari sa maslacem su savršen ukus koji podseca na jafu kolac u domacoj varijanti.

Aurelio

Dve sušene korice od belanaca ukomponovane sa žutim kremom sa plazmom i želeom od višanja.

Bajadera

Bajadera je raskošna torta čije su nežne kore filovane sa tri različita fila i to: jedan je sa lešnikom, drugi je sa orasim, treci sa čokoladom.

Bajadera posna

Domaće čokoladne korice sa ukusom kafe ukomponovane sa tri različita fila i to sa čokoladom, orasima i lešnicima daju savršen ukus i kvalitet.

Bingo

Bingo je osvežavajuća torta u kojoj su pečene korice kombinovane čokoladnim i mlečnim filom sa plazma keksom, piškotama i jafa keksom.

Boem

Boem torta je jedna od čuvenih klasičnih torti čije su kore sa lešnikom a krase je čokoladni i žuti fil koji čine međusobni lep kontrast.

Cvetna dolina

Cvetna dolina odlikuje se laganim sočnim belim korama koje su prelivene čokoladom a filovana je penastim mlečnim žutim kremom i šlagom.

Divlja ruža

Divlja ruža je specifična jaka torata za prave sladokusce. Njenu specifičnost čine četiri fila od kojih je prvi sa orasima i pomorandžom, drugi sa plazma keksom, treći žuti sa lešnicima i poslednji čokoladni sa koricom u kojoj se nalaze seckani orasi, čini savrsenu kombinaciju ukusa.

Doboš

Doboš je tradicionalna torta koja se odlikuje sa 12 tankih korica koje su filovane penastim čokoladnim kremom. Njen zaštitni znak je glazura od grilijaš šećera.

Japanski vetar

Japanski vetar je jedna od laganih torti čijem punom ukusu doprinosi mleveni lešnik u žutom kremu kojim su filovane rastresite nežne kore sa obiljem šlaga u više slojeva.

Kapri

Nežne sušene korice od belanaca nafilovene kremastim filom na pari preko kojeg vočni žele preliven čokoladom ostavlja sve sladokusce bez daha.

Kapućino

Veoma ukusna i kremasta torta od četiri tanke korice i fila na pari sa žumancima i kapućinom od vanile preko kojeg osvežavajući krem šlag u celini daje ukus savršenog zadovoljstva.

Milka

Milka je dobila ime po komadićima milka čokolade koja je uz plazma keks i lešnike obogaćena žutim kremom sa maslacem.

Moskva

Voćna torta sa četiri mekane korice i sa žutim filom na mleku između kojih su poređane višnje, ananas, kivi i banane.

Nova Moskva

Voćna torta koja ima četiri mekane i tanke korice između kojih se nalaze filovi na mleku i pari i koji su obogaćeni bademom, lešnikom, višnjama i ananasom.

Nugat malina

Fine mekane korice kao podloga filu na pari sa krupno seckanim lešnikom, čine osnovu naređanim malinama prelivenim šlagom, a torta je u celosti vrhunsko uživanje u izgledu i ukusu.

Nugat višnja

Tanke, nežne korice i fil na pari sa krupno seckanim lešnicima su podloga za višnje skuvane u kompotu preko kojih šlag stvara celinu ukusa i zadovoljstva.

Plazma malina

Meke, lagane korice filovane zutim kremom na pari sjedinjenim sa plazmom preko kojeg su poređane prvoklasne maline koje daju ukus osvežavajuće domaće torte.

Plazma malina posna

Visoko kvalitetna kombinacija mlevenih oraha, pomorandže i posne plazme u koricama i u filu preko kojeg su poređane maline prekrivene biljnom pavlakom. To je savremena torta u domacoj radinosti.

Puslica

Puslica je torta u kojoj je iskombinovano nostalgično sećanje na puslice naših baka sa nežnim žutim mlečnim kremom obogaćenim lešnikom i šlagom.

Reforma

Reforma je jedna od tradicionalnih torti o kojoj ne treba pričati jer je retko ko nije probao. Osam tankih kora koje su sa orasima i penastim čokoladnim kremom uvek prepoznatljive.

Smokva

Pet korica od svežih jaja i seckanih smokvi koje u kombinaciji sa čokoladnim i žutim filom na pari stvaraju predivan izgled i još bolji ukus ove torte.

Snikers

Tanke i mekane korice sa orasima prelivene grilijaš kremom sa krupno seckanim kikirikijem preko kojeg su ređani filovi na pari: čokoladni i žuti stvarajući bogatstvo ukusa i izgleda.

Švarcvald

Najfiniji bogati domaći spoj čokoladnih korica i čokoladnog fila i krupnih sočnih pasterizovanih višanja prekrivenih belim krem šlagom daju ukus kraljevske poslastice.

Švarcvald posna

Četiri rastresite mekane korice preko kojih čokoladni fil daje kompaktnu podlogu za sveže višnje koje su prekrivene biljnom slatkom pavlakom daju vrhunski šmek i kvalitet jedne torte.

Teodora

Teodora je lagana torta. Kore su pečene od čokoladne smeše sa orasima a filovana kuvanim čokoladnim kremom sa maslacom i šlagom.

Teodora posna

Rastresite i meke posne čokoladne korice prelivene domaćim posnim kremom od čokolade i biljnom pavlakom koja u celosti čini bogatu čokoladnu tortu.

Urma

Urma torta se razlikuje od drugih po tome što je u koricama puno seckanih urmica i oraha, što je u kombinaciji sa žutim kremom čini veoma privlačnim za sve slatkokusce.

Voćna torta

Voćna torta je lagana osvežavajuća torta sa sočnim korama filovanim žutim mlečnim filom sa maslacem i dodatkom voća u nekoliko varijanti: sa svežim južnim voćem - banane, kivi, ananasa ili nežnim jagodama ili malinama.

Žerbo

Žerbo krasi pet tankih kora prelivenih prženim hrskavim šećerom koje su filovane žutim i čokoladnim kremom.

Žito torta

Žito torta je još jedna od dragulja naših baka koje smo sačuvali od zaborava čiji penasti krem od žumanaca sa mlevanim orasima i muskatnim oraščićima bude nostalgiju u nama.

Reforma posna

tanke korice sa orasima filovane čokoladnim kremom skuvanim od kvalitetnih posnih i biljnih sastojaka, čine kompaktan ukus za čokoladna zadovoljstva.