Kontakt 

Mrsni kolači

Čaurica

 

Čaurica je nesvakidašnji, neobični kolač čija je čokoladna čaura punjena mlečnim kremom od žumanaca koji je obogaćen komadićima “milka” čokolade, ”plazma” keksa i lešnika.

Grilijaš kuglica

 

Bela kuglica od oraha punjena višnjom i prelivena belom čokoladom sa komadićima grilijasa i lešnika.

Bajadera

 

Bajadera je kolač u obliku elegantne štanglice koji predstavlja usavršenu kombinaciju svežih jaja, šećera, lešnika i keksa čiju simfoniju ukusa upotpunjuju sloj bele čokolade u sredini i glazura od crne čokolade.

Smokvica

 

Smokvica je kolač u obliku kocke čija je punoća ukusa postignuta sa četiri korice umešene od mlevene smokve i oraha filovanim sa bademom.

Srculence

 

Pralina od crne čokolade, punjena visoko kvalitetnim čokoladnim filom sa dodatkom lešnika i plazma keksa.

Kinder

 

Kinder je kolač preliven glazurom od crne čokolade koji svoj neponovljivi ukus duguje mleku u prahu i kombinaciji crne i bele čokolade.

Čokoladna kuglica

 

Kuglica sa lešnikom obogacena lešnikom i prelivena čokoladom sa diskretnim ukusom ruma.

Boem kocka

 

Boem kocka to je čokoladni kolač u obliku kocke koji sadrži korice od lešnika, keksa, čokolade i dva kremasta fila od kojih je jedan mlečni žuti a drugi čokoladni kuvan na pari.

Grlijaš korpica

 

Grilijas korpica bilo da je od bele ili tamne čokolade, bilo da je posna ili mrsna, podjednako je dobra i podseca na “Toblerone” čokoladu.

Bela pralina

 

Bele pralina u kalupu od visoko kvalitetne čokolade, kremast preliv sa belom mlečnom čokoladom i ukusom narandže.

Pakovanje mrsnih kolača

 

Jedan kilogram mrsnih kolača sadrži deset vrsta po šest kolača različitih oblika i ukusa, u kojima će svako pronaći ukus po svojoj meri.

Primer dekoracije mrsnih kolača

 

Vaše slavlje možete ulepšati raznolikim kombinacijama dekorativnog izlaganja naših kolača. I ovo je jedan primer za to, a vi uz malo mašte možete kolače izložiti po svojoj želi i ukusu, što uz standardno dobar kvalitet čini pun pogodak.